Балканска Мини Турнеја - Youth Super Orchestra & Јелена Сусник / СКОПЈЕ (12.05.2017)

Пијанистот Дино Имери ќе биде гостин солист на сензационалниот оркестар Youth Super Orchestra и диригентката Јелена Сусник.

Турнејата ќе содржи настапи во:

-"Hrvatsko Narodno Kazaliste" Вараждин-Хрватска (12.05.)

- Престижната концертна сала "Коларац" Белград-Србија (14.05.) и

MНТ Скопје-Македонија (16.05.).

Повеќе информации наскоро..

concert date: 
Недела, Јули 16, 2017 - 20:00