Благој Цанев - Концерт за Пијано и Гудачи (4.04.2017)

Дино Имери ќе настапи на концерт посветен на творештвото на композиторот Благој Цанев при што заедно со Камерниот Оркестар на ФМУ-Скопје и Маестро Борјан Цанев ќе го изведе Концертот за пијано и гудачи (2003). Концертот ќе се оддржи на 4ти Април во 20 ч. во сала ИМПЕРИЈАЛ-МОБ.

concert date: 
Вторник, Април 4, 2017 - 20:00