Дино Имери во Ватрослав Лисински - Ф. Лист-Д. Имери Унгарска Рапсодија бр.15

Дино Имери во престижната сала Ватрослав Лисински во Загреб, Хрватска - свечено отворање на концертниот циклус "Пијанофортисимо".
Хрватска премиера на транскрипцијата на Дино Имери од Унгарска Рапсодија бр. 15 на Ф. Лист.