Доделување на хуманитарни награди во чест на Мајка Тереза (05.09.2017)

Дино Имери ќе настапи во Музеј на град Скопје на 5.09. на свеченото доделување на хуманитарните награди во чест на Мајка Тереза.. Повеќе информации наскоро..

concert date: 
Вторник, Септември 5, 2017 - 20:00