Ексклузивен хуманитарен рецитал во Скопје (27.05.2017)

Младиот виртуоз Дино Имери ќе изведе ексклузивен хуманитарен пијано-рецитал во МОБ на 27.05. (Сабота) во 20 ч. на престижниот фестивал "Мајски Оперски Вечери". Имери ќе презентира програма со дела од Бетовен и Лист, а целта на концертот е да се соберат средства за лекување на младиот пијанист Никола Алексовски. Повеќе информации наскоро..

concert date: 
Сабота, Мај 27, 2017 - 20:00