Екслузивен рецитал во Скопје / Камерна сала на МФ (20.12.2017)

По спектакуларниот концерт со Македонската Филхармонија, пијанистот Дино Имери ќе изведе рецитална програма во камерната сала на филхармонијата на 20.12. (Среда) во 20 ч. Имери ќе изведе дела од Рахмањинов и Лист. За повеќе информации следете го следниот линк.

concert date: 
Среда, Декември 20, 2017 - 20:00