Концерт во "Коларац" Белград (21.10.2017)

Дино Имери ќе настапи со Младинскиот Супер Оркестар под раководство на Маестра Јелена Шушниќ во престижната концертна сала "Коларац" во Белград на 21ви Октомври. Повеќе информации наскоро..

concert date: 
Сабота, Октомври 21, 2017 - 22:00