Л. ван Бетовен - Концерт за пијано и оркестар бр.4 (3/3)

Л. ван Бетовен - Концерт за пијано и оркестар бр.4 (3/3)

Солист: Дино Имери, пијано
Диригент: Дијана Илкоска
Гудачки Камерен Оркестар

Скопје, 28.04.2014 Музеј на град Скопје