"Монолог на Болката" Нико Ѓоргиевски-тенор и Дино Имери-пијано (27.04.2016)

Исклучителен и единствен рецитал со интересен концепт - дела од Сергеј Рахмањинов и П.И. Чајковски илустрирани од нарација и визуелна сценографија која ќе Ве однесе во времињата кога овие дела биле напишани. Концертна сала на ФМУ - 20 ч.; Нико Ѓоргиевски-тенор и Дино Имери-пијано.

 

concert date: 
Среда, Април 27, 2016 - 20:00