М. Равел - "Tzigane" Дуо Бојан Илкоски-Дино Имери

М. Равел - "Tzigane" Концертна Рапсодија

Изведена од:
Бојан Илкоски, виолина
Дино Имери, пијано

Снимено во Студио М1 - Скопје, Македонија. (Февруари 2015)
Дуо Илкоски-Имери би сакале да ја искористат оваа можност да се заблагодарат на прекрасната екипа:

Продуцент: Будимка Имери
Тон-мајстор: Ѓорги Христовски
Инжењер: Љупчо Дебарлиев
Пијано-штимер: Кире Ристески