- Ново DVD - Л. ван Бетовен - Соната за пијано бр.23 оп.57 "Апасионата" втор и трет став

Л. ван Бетовен - Соната за пијано бр.23 оп.57 "Апасионата" втор и трет став. (Третиот став почнува на 06:36 мин.)

Снимено во Студио М1 - Скопје во соработка со F.A.M.E.'s Project - Film & music recording company.
Продуцент: Будимка Имери
Тон мајстор: Георги Христовски
Protools оператор: Бобан Апостолов;