- Ново DVD - Л. ван Бетовен - Соната за пијано бр.23 оп.57 "Апасионата" прв став

Л. ван Бетовен - Соната за пијано бр.23 оп.57 "Апасионата" прв став;

Снимено во Студио М1 - Скопје во соработка со F.A.M.E.'s Project - Film & music recording company
ПродуцентБудимка Имери 
Тон мајсторГеорги Христовски 
Protools операторБобан Апостолов;