- Ново DVD - Ј. Брамс - Интермецо op.118 во A-dur;

Ј. Брамс - Интермецо op.118 во A-dur;

Снимено во Студио М1 - Скопје во соработка со F.A.M.E.'s Project - Film & music recording company
ПродуцентБудимка Имери 
Тон мајсторГеорги Христовски 
Protools операторБобан Апостолов;