- Ново DVD - Ј. Хајдн - Соната бр.47 Hob.XVI:32 Втор став

Ј. Хајдн - Соната бр.47 Hob.XVI:32 Втор став - Менует и Трио;

Снимено во Студио М1 - Скопје во соработка со F.A.M.E.'s Project - Film & music recording company
ПродуцентБудимка Имери 
Тон мајсторГеорги Христовски 
Protools операторБобан Апостолов;