- Ново DVD - Ј. Хајдн - Соната бр.47 Hob.XVI:32 Трет став

Ј. Хајдн - Соната бр.47 Hob.XVI:32 Трет став - Finale. Presto;

Снимено во Студио М1 - Скопје во соработка со F.A.M.E.'s Project - Film & music recording company
ПродуцентБудимка Имери 
Тон мајсторГеорги Христовски 
Protools операторБобан Апостолов;