Отворање на новата сезона на Македонска Филхармонија (25.10.2017)

Дино Имери ќе ја отвори новата сезона на Македонската Филхармонија изведувајќи го едно од најпознатите и највиртуозни композиции напишани за пијано и оркестар - Концертот бр.1 на П. И. Чајковски заедно со оркестарот на Македонската Филхармонија под диригентство на Маестро Борјан Цанев. Концертот ќе се оддржи во новата концертна сала на Македонската Филхармонија. Повеќе информации наскоро..

concert date: 
Среда, Октомври 25, 2017 - 20:00