Охридско Лето (12.08.2017)

Дино Имери ќе настапи со еден од најдобрите македонски виолинисти Климент Тодоровски на престижниот фестивал Охридско Лето на 12.08.2017 во 20.30 ч. Програмата ќе содржи дела од Франк, Прокофјев и Сен-Санс. Повеќе информации наскоро..

concert date: 
Сабота, Август 12, 2017 - 20:30