Презентација на новата концертнa сала и реновирано пијано во И.Н.-Луј (19.10.2017)

Дино Имери ќе настапи на свеченото отварање на новата реновирана Концертна Сала при Државното музичко училиште "Илија Николовски/Луј" и презентација на реновираното концертно пијано. Имери ќе настапи со реномираната Ана Дурловски и талентираниот виолинист Александар Иванов.

concert date: 
Четврток, Октомври 19, 2017 - 20:00