Рецитал во Загреб, Хрватска (11.03.2018)

Дино Имери ќе изведе рецитал во Загреб, Хрватска во организација на престижната концертна агенција Кристофориум. Повеќе информации наскоро..

concert date: 
Недела, Март 11, 2018 - 20:00