Рецитал на ИНТЕРФЕСТ - Битола (10.10.2017)

Дино Имери ќе оддржи ексклузивен рецитал во рамки на престижниот фестивал ИНТЕРФЕСТ - Битола на 10.10.2017. Повеќе информации наскоро..

concert date: 
Вторник, Октомври 10, 2017 - 20:00