Рецитал на ИНТЕРФЕСТ - Битола (5.10.2017)

Дино Имери ќе оддржи ексклузивен рецитал во рамки на престижниот фестивал ИНТЕРФЕСТ - Битола на 5.10.2017. Повеќе информации наскоро..

concert date: 
Четврток, Октомври 5, 2017 - 20:00