Рецитал на свечено затворање на "Рацинови Средби" Велес (10.06.2017)

Пијанистот Дино Имери ќе изведе ексклузивен рецитал во рамки на свеченото затворање на "Рациновите Средби" во Велес на 10ти Јуни. Имери ќе изведе дела од Бетовен и Лист.

concert date: 
Сабота, Јуни 10, 2017 - 20:00