Рецитал на "Струшки вечери на поезијата.." (26.08.2017)

Дино Имери ќе настапи на престижните "Струшки вечери на поезијата.." на 26.08. Повеќе информации наскоро..

concert date: 
Сабота, Август 26, 2017 - 20:00