Рецитал со Ана Дурловски во Келн-Германија (28.03.2018)

Дино Имери ќе настапи со светски афирмираната Ана Дурловски, изведувајќи програма составена од Словенски композитори во градот Келн, Германија. Повеќе информации наскоро..

concert date: 
Среда, Март 28, 2018 - 20:00