Рецитал со Бојан Илкоски во Велес (03.05.2017)

Дуо Илкоски-Имери ќе настапат рецитално во Велес на 3.05. во 19 ч. во Театар "Џинот". На програмата се дела од Бах, Равел и Франк.

 

concert date: 
Среда, Мај 3, 2017 - 19:00