Рецитал со Бојан Илкоски во Велес (29.04.2017)

Дуо Илкоски-Имери ќе настапат рецитално во Велес на 29ти Април во 19 ч. во Театар "Џинот". На програмата се дела од Бах, Равел и Франк.

 

concert date: 
Сабота, Април 29, 2017 - 19:00