Рецитал со Игор Дурловски, бас (23.05.2017)

Дино ИмериDino Imeri ќе настапи рецитално со пејачот Игор Дурловски изведувајќи го за прв пат во Македонија циклусот песни "Тивки Песни" од В. Силвестров на 23.05. во МОБ. Повеќе информации наскоро..

concert date: 
Вторник, Мај 23, 2017 - 20:00