Ц. Франк - Виолинска Соната Прв став (Дуо Бојан Илкоски-Дино Имери)

Ц. Франк - Виолинска Соната Прв став (Дуо Бојан Илкоски-Дино Имери). Снимено во Студио М1 -продуцент Будимка Имери, тон мајстор Ѓорѓи Христовски и пијано-штимер Кире Ристески. Слушнете ја целосната соната на следниов линк на официјалниот канал на Дино Имери.