Чајковски - Концерт бр.1 со Софиска Филхармонија и Маестро Борјан Цанев (12.04.2018)

Дино Имери ќе го изведе Првиот концерт на П. И. Чајковски заедно со престижниот Софиски Филхармониски Оркестар и Маестро Борјан Цанев! Повеќе информации на следниот линк.

concert date: 
Четврток, Април 12, 2018 - 19:00