Сите Видеа

 • Сергеј Рахмањинов - Рапсодија на тема од Паганини оп.43

  Сергеј Рахмањинов - Рапсодија на тема од Паганини оп.43 за пијано и оркестар;

  Дино Имери, пијано - Оркестар на Факултет за Музичка Уметност Скопје - Саша Николовски - Ѓумар, диригент;

  14.05.2012, Дом на АРМ, Скопје;

  read more
 • Дино Имери во Ватрослав Лисински - Ф. Лист-Д. Имери Унгарска Рапсодија бр.15

  Дино Имери во престижната сала Ватрослав Лисински во Загреб, Хрватска - свечено отворање на концертниот циклус "Пијанофортисимо".
  Хрватска премиера на транскрипцијата на Дино Имери од Унгарска Рапсодија бр. 15 на Ф. Лист.

  read more
 • - Ново DVD - Л. ван Бетовен - Соната за пијано бр.23 оп.57 "Апасионата" прв став

  Л. ван Бетовен - Соната за пијано бр.23 оп.57 "Апасионата" прв став;

  Снимено во Студио М1 - Скопје во соработка со F.A.M.E.'s Project - Film & music recording company
  ПродуцентБудимка Имери 
  Тон мајсторГеорги Христовски 
  Protools операторБобан Апостолов;

  read more
 • - Ново DVD - Л. ван Бетовен - Соната за пијано бр.23 оп.57 "Апасионата" втор и трет став

  Л. ван Бетовен - Соната за пијано бр.23 оп.57 "Апасионата" втор и трет став. (Третиот став почнува на 06:36 мин.)

  Снимено во Студио М1 - Скопје во соработка со F.A.M.E.'s Project - Film & music recording company.
  Продуцент: Будимка Имери
  Тон мајстор: Георги Христовски
  Protools оператор: Бобан Апостолов;

  read more
 • - Ново DVD - Ј. Хајдн - Соната бр.47 Hob.XVI:32 Прв став

  Ј. Хајдн - Соната бр.47 Hob.XVI:32 Прв став - Allegro Moderato;

  Снимено во Студио М1 - Скопје во соработка со F.A.M.E.'s Project - Film & music recording company
  ПродуцентБудимка Имери 
  Тон мајсторГеорги Христовски 
  Protools операторБобан Апостолов;

  read more
 • - Ново DVD - Ј. Хајдн - Соната бр.47 Hob.XVI:32 Втор став

  Ј. Хајдн - Соната бр.47 Hob.XVI:32 Втор став - Менует и Трио;

  Снимено во Студио М1 - Скопје во соработка со F.A.M.E.'s Project - Film & music recording company
  ПродуцентБудимка Имери 
  Тон мајсторГеорги Христовски 
  Protools операторБобан Апостолов;

  read more
 • - Ново DVD - Ј. Хајдн - Соната бр.47 Hob.XVI:32 Трет став

  Ј. Хајдн - Соната бр.47 Hob.XVI:32 Трет став - Finale. Presto;

  Снимено во Студио М1 - Скопје во соработка со F.A.M.E.'s Project - Film & music recording company
  ПродуцентБудимка Имери 
  Тон мајсторГеорги Христовски 
  Protools операторБобан Апостолов;

  read more
 • - Ново DVD - Ј. Брамс - Интермецо op.118 во A-dur;

  Ј. Брамс - Интермецо op.118 во A-dur;

  Снимено во Студио М1 - Скопје во соработка со F.A.M.E.'s Project - Film & music recording company
  ПродуцентБудимка Имери 
  Тон мајсторГеорги Христовски 
  Protools операторБобан Апостолов;

  read more
 • - Ново DVD - Ф. Лист Мефисто Валцер бр.1

  Ф. Лист - Мефисто Валцер бр.1

  Снимено во Студио М1 - Скопје во соработка со F.A.M.E.'s Project - Film & music recording company
  ПродуцентБудимка Имери 
  Тон мајсторГеорги Христовски 
  Protools операторБобан Апостолов;

  read more
 • М. Равел - "Tzigane" Дуо Бојан Илкоски-Дино Имери

  М. Равел - "Tzigane" Концертна Рапсодија

  Изведена од:
  Бојан Илкоски, виолина
  Дино Имери, пијано

  Снимено во Студио М1 - Скопје, Македонија. (Февруари 2015)
  Дуо Илкоски-Имери би сакале да ја искористат оваа можност да се заблагодарат на прекрасната екипа:

  Продуцент: Будимка Имери
  Тон-мајстор: Ѓорги Христовски
  Инжењер: Љупчо Дебарлиев
  Пијано-штимер: Кире Ристески

   

  read more