Сите Видеа

 • Т. Зографски - Рапсодија за виолина и пијано

  Томислав Зографски (1934-2000) - Рапсодија за виолина и пијано oп.103 (1983) во изведба на виолинистот Бојан Илкоски и пијанистот Дино Имери на концертот по повод 80-годишнина од раѓањето на композиторот Т. Зографски во рамки на фестивалот "Златна Лира" 2014.

  read more
 • Ј.С. Бах - Сицилијана BWV 596 во живо од Скопје

  Дино Имери ја изведува Сицилијана BWV 596 од ... read more

 • Л. ван Бетовен - Концерт за пијано и оркестар бр.4 (1/3)

  Л. ван Бетовен - Концерт за пијано и оркестар бр.4

  Солист: Дино Имери, пијано
  Диригент: Дијана Илкоска
  Гудачки Камерен Оркестар

  Скопје 28.04.2014 Музеј на град Скопје

  read more
 • Л. ван Бетовен - Концерт за пијано и оркестар бр.4 (3/3)

  Л. ван Бетовен - Концерт за пијано и оркестар бр.4 (3/3)

  Солист: Дино Имери, пијано
  Диригент: Дијана Илкоска
  Гудачки Камерен Оркестар

  Скопје, 28.04.2014 Музеј на град Скопје

  read more
 • Ц. Франк - Виолинска Соната Прв став (Дуо Бојан Илкоски-Дино Имери)

  Ц. Франк - Виолинска Соната Прв став (Дуо Бојан Илкоски-Дино Имери). Снимено во Студио М1 -продуцент Будимка Имери, тон мајстор Ѓорѓи Христовски и пијано-штимер Кире Ристески. Слушнете ја целосната соната на следниов линк на официјалниот канал на Дино Имери.

  read more
 • Дино Имери во Софија! Снимки од проба, прес конференција и настап

  Го следевме пијанистот Дино Имери за време на неговата припрема и деби-настапот со Софиската Филхармонија и Најден Тодоров; Февруари 2015.

  read more
 • А. Скрјабин - Прелудиум; Четврти бис во живо од "Ватрослав Лисински" Загреб

  А. Скрјабин - Прелудиум; Четврти бис во живо од "Ватрослав Лисински" Загреб

  read more
 • Дамир Имери - "Сеќавање" (Светска премиера и прва снимка)

  Светска премиера и прва снимка од "Сеќавање" на Дамир Имери; Во живо во Скопје, Декември 2015.

  read more
 • Л. ван Бетовен - Соната оп.90 Втор Став

  Л. ван Бетовен - Соната оп.90 Втор Став; Во живо во Скопје, Декември 2015.

  read more
 • Л. ван Бетовен - Соната оп.90 Прв Став

  Л. ван Бетовен - Соната оп.90 Прв Став; Во живо во Скопје, Декември 2015.

  read more