Сите Видеа

 • Ф. Лист - Унгарска Рапсодиј бр.2 (Каденца: Дино Имери)

  Каденца на Дино Имери на крајот од добро познатата Втора Рапсодија на Франц Лист!

  read more
 • Рахмањинов - Концерт бр.3 (Каденца)

  Една од најтешките и виртуозни каденци во историјата, во изведба на Дино Имери.

  read more
 • Л. ван Бетовен - Концерт за пијано и оркестар бр.4 (2/3)

  Л. ван Бетовен - Концерт за пијано и оркестар бр. 4 (2/3)

  Солист: Дино Имери, пијано
  Диригент: Дијана Илкоска
  Гудачки Камерен Оркестар

  Скопје, 28.04.2014 Музеј на град Скопје

  read more
 • Трад./Дамир Имери - "Сербез Донка" во живо во Скопје

  Дино Имери ја изведува "Сербез Донка", обработена од Дамир Имери во живо во Скопје на 15.04.2014 за време на рециталот - дел од Пролетната Турнеја.

  read more
 • Корсаков-Цифра "Бумбаров Лет" во живо од Софија

  Дино Имери го изведува Корсаков-Цифра "Бумбаров Лет" во живо во Софија. Ова е прв од двата биса кои ги изведе Имери по успешната изведба со Софискиот Филхармониски Оркестар и Маестро Најден Тодоров.

  read more
 • Ф. Лист - Унгарска Рапсодија бр.2 (Каденца: Дино Имери) во живо од Скопје

  Дино Имери ја изведува Втората Рапсодија од Ф. Лист со своја оригинална каденца на  09:16 мин. за време на својот рецитал во Скопје на 15.04.2014 - концерт дел од неговата Пролетна Турнеја.

  read more